El palau de la plaça Prim

L’edifici d’El Círcol, presideix la plaça més cèntrica de Reus

Un luxe al centre de Reus

La seu social d’El Círcol, situat a l’edifici de la seva propietat, és al bell mig de Reus, a la mateixa plaça Prim. A El Círcol s’hi accedeix des del mateix vestíbul del Teatre Fortuny. A la planta noble, hi ha els serveis oberts al públic com la cafeteria, el restaurant i el saló dels miralls on es fan la majoria dels actes i conferències. La majoria de les dependències com la Biblioteca, el Club de Bridge, la Sala de Billars i el Club de Fumadors, entre altres, són exclusives per als socis. Les oficines d’administració i els salons privats es troben distribuïts entre la planta noble i la planta superior.

El Teatre Fortuny, tot i ser propietat d’El Círcol, està gestionat per un Consorci format per l’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat. És per aquest motiu que no forma part de les instal·lacions del Círcol, tot i que hi ha uns acords entre ambdues entitats, a través del qual El Círcol fa ús del Teatre en determinades dates.

Reus és avui un important centre d’atracció comercial i cultural de Catalunya, amb un dinamisme i una intensa activitat propis d’una ciutat cosmopolita. Els carrers del centre de la ciutat, són un admirable aparador modernista, seu d’un comerç de qualitat, únic a la seva àrea metropolitana. El Círcol és una de les entitats que dóna prestigi a aquesta ciutat tan activa.

Lloguer de salons

Els nostres salons estan a disposició de les empreses i entitats per a l’organització de celebracions privades.

Si desitja més informació, posi’s en contacte amb administració d’El Círcol.

Demani’ns què necessita

Enviï’ns el formulari adjunt especificant la sala que desitja i les seves necessitats:

 

  • Saló del Miralls
  • Sala Restaurant
  • Sala de jocs

Tan aviat com ens sigui possible, ens posarem en contacte amb vostè. Moltes gràcies per la seva confiança.

Contacta amb el Círcol

Si no hi som ara mateix, ens pot enviar un correu electrònic i nosaltres li respondrem tan aviat com ens sigui possible.

Not readable? Change text. captcha txt