Festival Vermusic:: 25/maig/2018

 In Concerts, Històric

El proper divendres 25 de maig a les 20,30h. a El Círcol, tindrà lloc l’actuació del grup Dúo Miró, dins la programació del Festival VERMUSIC.

Els socis d’El Círcol podeu fer les vostres reserves d’entrades al correu elcircol@elcircoldereus.cat o be trucant al telèfon de secretaria 977 322 813.

El concert és gratuït, però cal invitació. Per sol·licitar les entrades tots els interessats poden trucar per telèfon al 977 010 200 o escriure un correu a ciutatdelamusica2018@reus.cat

La programació dels concerts és organitzada conjuntament per la Regidoria de Cultura i per Vermuts Miró, enguany en el marc de la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018, i compta amb la col·laboració de l’Associació de Concerts de Reus, el Forn Sistaré i la Costarica.

El concert és gratuït, però Vermuts Miró farà una aportació solidària al Centre Neurorehabilitador Mas Sabater (FEM) de Reus que correspondrà, aproximadament, a 5 euros per entrada i que es lliurarà en finalitzar el cicle.

Contacta amb el Círcol

Si no hi som ara mateix, ens pot enviar un correu electrònic i nosaltres li respondrem tan aviat com ens sigui possible.

Not readable? Change text. captcha txt